De TV gids van vandaag voor VRT Ketnet - TVgids.nl (2024)

23:45 Programma onderbreking A h programma onderbreking.
06:00 Tik tak 2.0 Remake van de Vlaamse kleuterserie. 06:05 Bumba Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. 06:10 Stoppeltje Schattige animatiereeks over de kleine maar moedige Stoppeltje, die elke dag op weg naar school de wildste avonturen beleeft. 06:15 Sarah doet yoga Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. 06:20 Kaatjes kameraadjes Kaatje en haar vrienden gaan met veel fantasie en op hun eigen manier een probleem oplossen. 06:25 Rintje h Mama kookt vandaag een dagje zonder vlees. 06:30 Dinostad Grappige animatiereeks over de avonturen van de kleine dino Ricky en zijn zusje Tyra. 06:35 Pingu in de stad De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving. 06:40 Wolfje's verhalen Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken. 06:50 Dropje h Kleuterserie over Dropje, die in de "Alles winkel" woont, een winkel waar je alles kunt kopen wat je maar kunt bedenken. 06:55 Sarah Beweegt Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad.
07:00 Simon Superkonijn Grappige animatiereeks voor kleuters over de avonturen van het charmante konijntje Simon. 07:05 Pop papierstad h Animatieserie over kartonnen karakters in een kartonnen stad die elke aflevering iets anders in elkaar knutselen. 07:15 Saïd en Anna h Vrolijke, actieve "doe-serie" over beste vrienden Saïd (6) en Anna (7) die dagelijks te vinden zijn in de Repair Shop van Saïds ouders. 07:30 Molang Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. 07:35 Mush-Mush en de zwammetjes Het paddenstoeltje Mush-Mush beleeft samen met zijn vriendjes Lilit en Chep veel plezier én avonturen in het bos. 07:50 Lou h Animatiereeks over het dagelijkse leven van het 12-jarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
08:00 Kids on the block h Er komt een nieuw gezin in de buurt wonen. 08:15 Wannabe's h Komische fictiereeks over Olly Wannabe en zijn vrienden van Video King die één grote droom hebben: de volgende onlinehit scoren. 08:30 De smurfen Avonturen van de Smurfen in het Smurfendorp. 08:40 De nieuwe avonturen van Oggy h Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken. 08:50 Karrewiet met VGT Infomagazine voor de jeugd.
09:00 Molang h Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. 09:05 Molang h Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. 09:10 Ziggy en de zootram h Wanneer Bunbury slaapwandelt tijdens zijn winterslaap, moet de rest zorgen dat hij niet in de problemen komt. 09:20 Ziggy en de zootram h De dieren organiseren de kraterspelen, maar Scottie is nergens goed in. 09:30 De smurfen Avonturen van de Smurfen in het Smurfendorp. 09:40 De smurfen 3D-versie van de animatiereeks over de kleine blauwe figuurtjes die in hun paddenstoelendorp wonen, maar voortdurend belaagd worden door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael. 09:50 De nieuwe avonturen van Oggy Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.
10:00 Tok Tok Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp. 10:05 Tok Tok Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp. 10:10 De avonturen van kleine pinguïn h Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe. 10:15 De avonturen van kleine pinguïn h Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe. 10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio h Lucile heeft een spook gekocht om het kasteel meer aanzien te geven. 10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio h Pinokkio woont in een betoverd dorp, dat bewoond wordt door sprookjesfiguren en hun kinderen.
10:45 Royals Next Door h Animatiereeks over een koninklijke familie die tijdens de verbouwingswerken aan hun kasteel tijdelijk in een gewoon huis in een gewone wijk gaat wonen. 10:55 Royals Next Door h Animatiereeks over een koninklijke familie die tijdens de verbouwingswerken aan hun kasteel tijdelijk in een gewoon huis in een gewone wijk gaat wonen.
11:10 Lou h Animatiereeks over het dagelijkse leven van het 12-jarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan. 11:25 Lou h Animatiereeks over het dagelijkse leven van het 12-jarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan. 11:35 Dodo h Animatiereeks over de belevenissen van de 11-jarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit. 11:45 Dodo h Animatiereeks over de belevenissen van de 11-jarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit. 11:55 Kapot Gaan h Drie waaghalzen dagen elkaar uit en gaan volledig kapot.
12:25 Gamekeepers h Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt gelagen robotdrones te deactiveren. 12:50 Helden Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden.
13:00 KetnetBand Planeet K h Muziekclip "Planeet K" gezongen door de KetnetBand. 13:05 DierenDetectives h Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. 13:30 De nieuwe avonturen van Oggy Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken. 13:40 Dodo h Animatiereeks over de belevenissen van de 11-jarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit. 13:50 Lou h Animatiereeks over het dagelijkse leven van het 12-jarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
14:05 Royals Next Door h Animatiereeks over een koninklijke familie die tijdens de verbouwingswerken aan hun kasteel tijdelijk in een gewoon huis in een gewone wijk gaat wonen. 14:20 Tok Tok Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp. 14:25 De avonturen van kleine pinguïn h Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe. 14:30 Prinsessia Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde gaan naar school in Prinsessia. 14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio h Kasimir is in de ban van Somnella en besluit haar een een stuk liefdesbast te sturen. 14:55 Mega Mindy h Tijdens een zeer grote schoonmaakbeurt duikt een oude schatkaart op.
15:20 Molang h Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. 15:35 Mush-Mush en de zwammetjes Het paddenstoeltje Mush-Mush beleeft samen met zijn vriendjes Lilit en Chep veel plezier én avonturen in het bos. 15:50 Meneer Magoo h Grappige animatiereeks over een behulpzaam maar slechtziend mannetje dat alles in het honderd laat lopen. 15:55 Meneer Magoo h Grappige animatiereeks over een behulpzaam maar slechtziend mannetje dat alles in het honderd laat lopen.
16:00 Imago h Avontuurlijke animatiereeks waarin Zayn en zijn vrienden met de hulp van vreemde wezens met magische krachten het koninkrijk Hilya proberen te redden. 16:25 De nieuwe avonturen van Oggy h Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken. 16:30 Rox Een misdadiger bedenkt een geniaal plan.
17:00 Ghost rockers Vijf tieners krijgen de kans van hun leven als ze op de DAM Academie worden toegelaten. 17:45 KetnetBand Planeet K h Muziekclip "Planeet K" gezongen door de KetnetBand. 17:50 De nieuwe avonturen van Oggy Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken. 17:55 Karrewiet Infomagazine voor de jeugd...
18:05 Schijtluizen Informatief programma waarin vier Schijtluizen de zotste dieren en planten van bij ons trotseren. 18:15 Nachtwacht Maak kennis met Keelin, Vladimir en Wilko, ofwel De Nachtwacht, een geheim verbond met maar één doel: het Kwaad uit de onderwereld bestrijden. 18:40 De Hoppers Geert houdt van kerst. 18:55 De nieuwe avonturen van Oggy h Franse animatiereeks over de wat vadsige kat Oggy die voortdurend belaagd wordt door drie hyperkinetische kakkerlakken.
19:00 Karrewiet h Infomagazine voor de jeugd... 19:10 Wannabe's h Komische fictiereeks over Olly Wannabe en zijn vrienden van Video King die één grote droom hebben: de volgende onlinehit scoren. 19:30 Find me in Paris Tijdens een tripje naar het museum ontdekt Lena een schilderij waarop haar moeder staat afgebeeld. 19:55 2 Little Birds h Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes -de ene is wit, de andere zwart- die in dezelfde boom wonen.
20:00 Programma onderbreking A programma onderbreking. 20:50 Voetbal: Europees Kampioenschap 2024 Groepsfase - speeldag 3: Denemarken - Servië (groep C) L S Rechtstreeks verslag van een wedstrijd op het Europees Kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland.
23:00 VRT NWS journaal met VGT A Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT). 23:45 Programma onderbreking A h programma onderbreking.
Primetime
De TV gids van vandaag voor VRT Ketnet - TVgids.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6548

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.